INTERIM PEOPLE SPECIALIST

 

Naast het adviseren en begeleiden van organisaties in transformaties op het gebied van leiderschap, cultuur en employer branding, zijn wij ook jouw partner voor de inzet van een interim specialist op people gebied.

WAT IS EEN INTERIM PEOPLE SPECIALIST?

Een interim people specialist is een tijdelijke kracht voor een blijvende, succesvolle transformatie binnen de organisatie. Het is iemand uit onze community van professionals die het leiderschapsteam inspireert en uitdaagt op mens- en organisatiegerelateerde vraagstukken.

Al onze interim people specialisten werken vanuit de YourConnector missie. Wij ondersteunen organisaties om hun medewerkers te helpen floreren, omdat van daaruit organisaties gaan groeien.

 

WANNEER EEN INTERIM SPECIALIST OP PEOPLE GEBIED?

Als je op zoek bent naar een tijdelijke collega die past binnen jullie team en organisatiecultuur.

Als je iemand nodig hebt die vanuit een eigen kracht de plannen strategisch uitzet, van het papier krijgt en actief zorgt voor beweging binnen jullie bedrijf.

Of als je een ander mens- of organisatiegerelateerd vraagstuk hebt dat je graag aangepakt ziet worden.

Vraagstukken waarmee je bij ons terecht kunt zijn heel uiteenlopend: of het nu gaat om het ontwikkelen van jullie people strategie, learning & development of het implementeren van de Employee Journey. En van het volledig opzetten van een nieuwe werkstructuur binnen de organisatie tot het tijdelijk vervullen van een senior people-management functie.

Denk bijvoorbeeld aan een People Change Manager, Head of People/HR, Learning & Development Specialist, Strategisch HR Business Partner, Employee Journey Specialist, etc. Bij ieder people vraagstuk gaan wij graag in gesprek om te ontdekken wat de best passende oplossing is.

WAAROM EEN ERVAREN INTERIM PEOPLE SPECIALIST?

 

  • We slaan de handen ineen. Altijd. Zowel met de opdrachtgever als collega’s onderling. Een interim people specialist komt nooit alleen: er zit een achterban van het team met krachten, kennis en ondersteuning achter.  
  • Onze interim people specialisten hebben meerdere jaren ervaring in het vak en werken vanuit de krachtgerichte aanpak. Successen en kwaliteiten zijn het vertrekpunt voor verandering. 
  • Wij denken vanuit een persoonlijke verbinding graag strategisch mee over een oplossing. Doordat we altijd maatwerk leveren, zal de interim people specialist dus goed passen bij het vraagstuk wat in jouw organisatie speelt.  
  • Iedere people specialist is uniek en brengt zijn/haar eigen krachten mee. Wij hebben altijd een échte relatie met de persoon en weten daardoor op welke kracht elke interim people specialist ingezet kan worden. 
  • Wij leveren kwaliteit. Continu verbeteren zit in ons DNA.

Interesse om jouw mensen te helpen floreren?

5 + 7 =