YOURCONNECTOR | LEADERSHIP ELEVATION

Elevate your Leadership

Het leiderschapsprogramma voor leiders die authentiek willen leiden

 

WIL JIJ

Leiden vanuit persoonlijke kracht? Je volledige authentieke zelf zijn, zowel privé als zakelijk? Trouw blijven aan jezelf, zonder een andere rol te moeten vervullen of je aan te passen aan je omgeving? Meer genieten van wat je aan het doen bent, ten volste leven, en vanuit kracht leiding geven aan jouw team?

De grootste invloed die je als leider hebt is de invloed op jouw persoonlijk leiderschap. Die benut je optimaal door in verbinding met jezelf te zijn. Maar hoe doe je dat, je authentieke zelf zijn? Verbinding met jezelf betekent begrijpen, omarmen en tentoonspreiden van wie je in de kern bent en daarnaar handelen. Alleen zo kun je met volle overtuiging je eigen pad bewandelen en optimaal gebruik maken van jouw krachten en talenten. Op die manier ben jij de leider die zijn/haar team inspireert om hetzelfde te doen.

YourConnector | Leadership Elevation

Verbinding en leiderschap gaan hand in hand. Ben jij meer in verbinding met jezelf, dan creëer je draagvlak daarbuiten. In het YourConnector Leadership Elevation programma ga je op een innerlijke reis naar wie jij ten diepste bent. Wat zijn jouw talenten? Welke waarden neem je mee uit jouw familiesysteem?  En wat zijn jouw krachten? Je leert jezelf kennen, om vanuit authentiek leiderschap een voorbeeld te zijn voor anderen.

Vanuit onze visie op leiderschapsontwikkeling hebben wij een uniek leiderschapsprogramma ontwikkeld waar de kracht en elementen van YourConnector in samenkomen. We duiken de diepte in naar jouw persoonlijke hoe en waarom. De basis voor jouw leiderschap; de keuzes die je maakt en de invloed die je hebt op jouw omgeving. Je maakt een persoonlijke reis waarmee je meer inzicht krijgt in jezelf, je talenten, krachten en belemmerende overtuigingen. Zo ontdek je wie je werkelijk in de kern bent en kan je vanuit jouw authentieke zelf een ware leider zijn voor jouw organisatie. Want als jij vanuit jouw krachten leidt, floreer jij en kunnen ook jouw teamleden floreren. En daar profiteert de hele organisatie van.

De reis

In 6 maanden ga je op reis en versterk je je persoonlijk leiderschap met een kleine en hechte groep van andere gelijkgestemde leiders. We gaan ook letterlijk op reis door een Quest in de natuur inclusief drie overnachtingen. Samen naar buiten, weg van alle drukte op werk en thuis, en de diepte in tijdens gesprekken rondom het kampvuur. Daarnaast krijg je 4 online executive coaching gesprekken, nemen we de Strengthsfinder (Gallup) af, krijg je tussendoor reflectie-opdrachten en faciliteren we 4 groepssessies op Buitenplaats de Hoorneboeg. Daarnaast is er de mogelijkheid om een familieopstelling te doen, waarbij je onbewuste patronen in je familie van herkomst kan onderzoeken. Dit kan mooie inzichten bieden in de onderliggende oorzaak van bepaald gedrag waar je in je dagelijks leven en in je rol als leider tegenaan loopt. Afhankelijk van je wensen en behoeftes, is de persoonlijke leiderschapsreis geschikt voor de leider die ernaar verlangt zijn/haar team te leiden vanuit verbinding en psychologische veiligheid.

Na het doorlopen van jouw reis

 

 • Ben je wakker geschud.
 • Sta je (meer) in verbinding met jezelf. 
 • Kan je je authentieke zelf zijn en blijven in elke (moeilijke) situatie die je tegenkomt als leider.
 • Kun je vanuit kracht en jouw eigen waarden leiden. 
 • Heb je een mooi netwerk van gelijkgestemde leiders opgebouwd.
 • Word je minder geleefd en heb je de regie op je eigen leven gepakt. 
 • Leef je op je eigen voorwaarden. 
 • Ben je uitgerust met de juiste tools en kennis om je team succesvol te (bege)leiden.
 • Kan jij floreren als mens en als authentieke leider.
 • Bewaak jij jouw eigen grenzen. 
 • Durf en kun je belangrijke keuzes met vertrouwen maken.

The Next Generation Leader

Ben jij als leider eindverantwoordelijk binnen een organisatie voor een bepaalde discipline, of als ondernemer eindverantwoordelijk voor een organisatie? En zie jij jezelf als The Next Generation Leader die verdieping in zichzelf zoekt: De leider die (nog) meer vanuit zijn/haar authentieke zelf leiding wil geven aan zijn/haar team, waar psychologische veiligheid voorop staat, volledig in zijn/haar kracht leiding geeft en bereid is om zijn/haar persoonlijke kwetsbare ervaringen te delen. Wil jij een sterke authentieke leider zijn? Dan is het YourConnector Leadership Elevation Programma iets voor jou.

 

 

Jouw persoonlijke leiderschapsreis

Het individueel leiderschapsprogramma is opgesteld volgens de principes van ‘De Reis van de Held’: een eeuwenoud en universeel verhaal dat als doel heeft ons te laten ervaren wie we ten diepste zijn. Na een reis van zelfonderzoek is de leider uitgerust met de juiste tools en kennis om naar voren te komen als degene die hij/zij werkelijk is. Gedurende het traject begeleiden we je door de vier fases van deze reis, met in iedere fase unieke onderdelen en uitdagingen. Dit wordt jouw persoonlijke reis waarin we jou spiegelen, inspireren en uitdagen. 

Het programma in een notendop

Het YourConnector Leadership Elevation programma bewandel je samen met andere gelijkgestemde leiders. Vanuit onze ervaring weten we dat het doorlopen van je individuele reis in groepsverband versterkend werkt. Gedurende 6 maanden wisselen we daarom executive coaching gesprekken (4) af met groepssessies (4) en een reis inclusief drie overnachtingen. Onze organisatiecoaches faciliteren de sessies en geven advies waar nodig. Samen bepalen we jouw individuele doel en bijbehorende strategie. Ben jij de Next Generation Leader die (meer) leiding wil geven vanuit authenticiteit en persoonlijke kracht? We nodigen je uit voor onze exclusieve groep. Op 19 januari ‘24 gaan we van start. We werken met een kleine groep, dus wees er op tijd bij om jouw plek te reserveren! De investering voor het totale traject bedraagt € 5.995,- (excl. btw). De inschrijving sluit op 22 december ’23.

employer branding

Visie YourConnector

Een echt duurzame verandering die waarde toevoegt aan wie je bent en wat je doet, gebeurt van binnenuit. Daarom werken wij vanuit YourConnector op een krachtgerichte manier, waarbij jouw unieke kwaliteiten en talenten het vertrekpunt vormen van je eigen ‘elevation’. Waar een probleemgerichte veranderaanpak start bij een probleem of tekortkoming, vormen de successen en kwaliteiten het vertrekpunt voor groei in de krachtgerichte aanpak.

Al ruim 10 jaar begeleidt YourConnector organisaties in het bouwen aan een krachtgerichte organisatiecultuur waar mensen kunnen floreren, zodat bedrijven groeien. Leiderschap is wat ons betreft de basis om een krachtgerichte cultuur te creëren. En dat begint met de verbinding met jezelf en jouw krachten. Daarom hebben wij als missie om alle leiders in Nederland te helpen om deze verbinding met zichzelf aan te gaan, zodat steeds meer Nederlandse leiders een authentieke leider voor hun bedrijf en/of team kunnen zijn. Met als doel dat iedereen in de organisatie kan floreren, en het bedrijf weer verder kan groeien. 

Durf jij een ‘leider’ in je eigen verhaal

te zijn?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Het YourConnector Leadership Elevation programma (programma is in het Nederlands) start op 19 januari ’24 en de investering bedraagt € 5.995,- (excl. btw). De inschrijving sluit op 22 december ’23. We gaan met een selecte groep van gelijkgestemde leiders op reis. Om die reden vinden we het belangrijk dat we elkaar persoonlijk ontmoeten via een online meeting. Wie ben jij, wat zijn jouw persoonlijke doelen, wat is jouw ervaring en wat voeg je toe aan de groep? 

Durf jij de reis met jezelf aan te gaan?

Nicole Solleveld

I believe that people are the driving force of any company’s growth.

FOUNDER & CEO

Nicole Solleveld

Aleid Haenen

“Success starts with your people. Create happy employees and your customers will follow!”

CO-FOUNDER & COO

Aleid Haenen

Sandra Bakker

I help YourConnector to become the best employer of the future

OFFICE MANAGER & PA

Sandra Bakker

Jarno Mossou

“De juiste boodschap, op het juiste moment aan de juiste persoon, via het juiste kanaal”

EMPLOYER BRAND CONSULTANT

Jarno Mossou

Sietske Teeuwisse

“Making an effort to involve, passionate and inspire your people, will result in faster and greater achievements”

ORGANIZATIONAL COACH

Sietske Teeuwisse

Rutger Peters

“The place you fear to enter holds the treasure you seek.”

ORGANIZATIONAL COACH

Rutger Peters

Ies Poissonnier

“As it has many different shapes and yields a company can never go wrong helping its employees find the strength to actively choose growth”

ORGANIZATIONAL COACH

Ies Poissonnier

Patrick Persijn

“Leidt zoals alleen jij kunt, of je een benoemde leider bent of niet. Je beloning is dat jouw leiding jouw kunstwerk is. Die ervaring leidt jouw stille tevredenheid.”

ORGANIZATIONAL COACH

Patrick Persijn

Inge van Raaij

“Als je wilt vliegen, geef dan alles op wat je bezwaart.”

ORGANIZATIONAL COACH

Inge van Raaij

Wim Faasen

“A team is not a group of people that work together. A team is a group of people that trust each other.”

ORGANIZATIONAL COACH

Wim Faassen

Alexander den Heijer

“Er komt een moment dat de vraag ‘Wat wil ik van het leven?’ niet meer toereikend is. Een andere vraag dient zich dan aan, namelijk ‘Wat wil het leven van mij?”

ORGANIZATIONAL COACH

Alexander den Heijer