WIJ ZIJN YOURCONNECTOR

 

Wij hebben de missie om met organisaties krachtgerichte culturen te bouwen waarin mensen kunnen floreren. Omdat een krachtgerichte omgeving leidt tot persoonlijke groei en hogere betrokkenheid. 

We leven in een tijd waarin veranderingen elkaar snel opvolgen. In organisaties zijn je mensen daarom je belangrijkste concurrerende factor. Een krachtgerichte organisatiecultuur draagt bij aan succesvolle transformaties.

 

WIJ LATEN MENSEN FLOREREN OM BEDRIJVEN TE LATEN GROEIEN

Wij adviseren en begeleiden organisaties in transformaties. Wij geloven dat je alleen succesvol kunt zijn door medewerkers te betrekken en een omgeving te creëren waar transformatie van binnenuit kan ontstaan.

Met behulp van onze Krachtgerichte methodiek identificeren en stimuleren we krachten op individueel- team- en cultuurniveau. Dit is het startpunt van jouw krachtgerichte organisatiecultuur.

Met elkaar creëren we een organisatiecultuur waarin mensen kunnen floreren, want als jij het beste uit je medewerkers haalt, halen zij het beste uit jouw business.

 

KRACHTGERICHTE VISIE

Het startpunt van een krachtgerichte organisatiecultuur begint bij het omarmen van deze visie op jouw mensen. Wat zijn de organisatiedoelstellingen? En hoe kan een krachtgerichte cultuur bijdragen aan het behalen van deze doelstellingen? Samen werken we in onze trajecten aan deze visie die geïntegreerd is met de missie, visie en waarden van de organisatie.

Nicole Solleveld

Ik geloof dat mensen de drijvende kracht zijn achter elke organisatie.

FOUNDER & CEO

Nicole Solleveld

Myrthe Bastings

" Een geweldige strategie zonder de juiste mensen is zinloos." 

PEOPLE & CHANGE CONSULTANT

Myrthe Bastings

Aleid Haenen

"Succes begint bij je eigen mensen. Creëer gelukkige medewerkers en je klanten zullen snel volgen!"

CO-FOUNDER & COO

Aleid Haenen

Sandra Bakker

Ik help YourConnector om de beste werkgever van de toekomst te worden.

OFFICE MANAGER & PA

Sandra Bakker

Interesse om jouw mensen te laten floreren?

2 + 10 =