WIJ ZIJN YOURCONNECTOR

 

Wij helpen mensen floreren, zodat organisaties groeien. Wij verbinden mensen met en binnen organisaties, met elkaar en met zichzelf. Daarmee ontwikkelen wij jouw leiderschap, jouw organisatiecultuur en jouw employer brand.

 

WIJ HELPEN MENSEN FLOREREN OM BEDRIJVEN TE LATEN GROEIEN

Wij adviseren en begeleiden organisaties in transformaties. Wij geloven dat je alleen succesvol kunt zijn door medewerkers te betrekken en een omgeving te creëren waar transformatie van binnenuit kan ontstaan.

Met behulp van onze Krachtgerichte methodiek identificeren en stimuleren we krachten op individueel- team- en cultuurniveau. Dit is het startpunt van jouw krachtgerichte organisatiecultuur.

Met elkaar creëren we een organisatiecultuur waarin mensen kunnen floreren, want als jij het beste uit je medewerkers haalt, halen zij het beste uit jouw business.

 

KRACHTGERICHTE VISIE

Omdat we geloven dat mensen de kern vormen van elke organisatie, beginnen we met het definiëren van hun krachten en kernwaarden, en daarmee definiëren we de cultuur zoals die is. Onze benadering voor het bereiken van de organisatiedoelen is om vervolgens een routekaart te maken voor het koesteren en groeien van wat al sterk is in de cultuur, rekening houdend met de ambities van de organisatie.

Nicole Solleveld

Ik geloof dat mensen de drijvende kracht zijn achter elke organisatie.

FOUNDER & CEO

Nicole Solleveld

Myrthe Bastings

" Een geweldige strategie zonder de juiste mensen is zinloos." 

ORGANISATIE COACH

Myrthe Bastings

Aleid Haenen

"Succes begint bij je eigen mensen. Creëer gelukkige medewerkers en je klanten zullen snel volgen!"

CO-FOUNDER & COO

Aleid Haenen

Sandra Bakker

Ik help YourConnector om de beste werkgever van de toekomst te worden.

OFFICE MANAGER & PA

Sandra Bakker

Sietske Teeuwisse

"Wie investeert in de betrokkenheid, passie en bevlogenheid van de mensen in de organisatie bereikt substantieel sneller en grotere resultaten"

ORGANISATIE COACH

Sietske Teeuwisse

Rutger Peters

"De plek waar je bang bent om binnen te gaan, bevat de schat die je zoekt."

ORGANISATIE COACH

Rutger Peters

Interesse om jouw mensen te helpen floreren?

8 + 14 =