Cultuur

Wat zijn de organisatiedoelen? Wat zijn onze waarden en gedragingen waar we trots op zijn? Wat is onze ambitie met betrekking tot onze cultuur? Wat zijn onze culturele uitdagingen om succes te bereiken? De antwoorden op deze vragen maken de cultuur van jouw bedrijf sterk. Door dit te koesteren en verder te ontwikkelen, worden deze waarden en gedragingen jouw concurrentievoordeel. 

Op basis van onderzoek in jouw organisatie definiëren we de antwoorden op bovenstaande vragen. Stap voor stap, met een agile aanpak en door jouw medewerkers te betrekken, laten we jouw sterke en gezonde cultuur groeien.

Over deze dienst

Een krachtgerichte organisatie is gericht op het continu ontwikkelen van potentieel en biedt een basis voor hogere betrokkenheid en persoonlijke groei. Wanneer jij het beste uit jouw medewerkers haalt, halen zij het beste uit jouw bedrijf. Samen bepalen we wat de uitdagingen zijn en hoe we deze vanuit krachten kunnen aanpakken.

KRACHTGERICHTE CULTUUR

Een krachtgerichte organisatiecultuur biedt een bodem voor hogere betrokkenheid en persoonlijke groei. Wanneer je het beste uit jouw medewerkers haalt, halen zij het beste uit jouw business. Organisaties met een krachtgerichte organisatiecultuur zijn succesvol omdat:

  • Tot 18% verbetering in prestaties en productiviteit
  • Tot 10% verbeterde klantgerichtheid
  • Tot 73% minder verloop van mensen
  • Tot 23% meer betrokkenheid

Mensen die de kans krijgen om hun talenten en sterke punten in te zetten hebben 

  • zes keer meer kans om betrokken te zijn op het werk
  • zes keer meer kans om het ermee eens te zijn dat ze elke dag de kans krijgen om te doen waar ze goed in zijn
  • drie keer meer kans om te melden dat hun kwaliteit van leven uitstekend is

Interesse om jouw mensen te helpen floreren?

11 + 3 =