BUSINESS STRATEGIE

Jouw mensen zijn de belangrijkste motor voor groei. We helpen jou om je bedrijfsstrategie te koppelen aan je people strategie om zo je doelen te bereiken.

Over deze dienst

Wat zijn je doelen voor de organisatie? Wat wil je de komende jaren bereiken en wat betekent dit voor jouw mensen? Een duidelijke strategie is de basis om een ​​sterke people strategie neer te kunnen zetten.

MET ONS IN GESPREK OVER JOUW HR UITDAGINGEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Leer meer over onze bouwstenen die jou de beste werkgever van de toekomst maken

PURPOSE

Waarom besta je? Wat is jouw missie? Wanneer jouw mensen weten aan welk doel ze bijdragen, voelen ze zich meer betrokken en bevlogen. Jouw purpose leidt jouw mensen. Heb jij een aantrekkelijke purpose gedefinieerd voor jouw organisatie? Tijdens interactieve sessies bepalen we samen jouw doel.

People Strategie 

Wat is je bedrijfsstrategie en hoe kunnen we deze koppelen aan de people strategie? In praktische workshops vertalen we jouw bedrijfsstrategie naar een people strategie om de vraag te beantwoorden: wat is de stip op de horizon en wat betekent dat voor je mensen?

ORGANISATIE ONTWERP

Na het definiëren van de bedrijfs- en people strategie, ontwikkelen we een organisatieontwerp dat je bedrijfsdoelstellingen ondersteunt. We vertalen het ontwerp naar structuren, rollen en verantwoordelijkheden.

FUTURE WORKFORCE

Hoe moet je workforce eruitzien om je bedrijfsdoelstellingen te bereiken? Door middel van interactieve sessies definiëren we jouw Future Workforce en zetten we een structuur op voor een blauwdruk van je huidige en gewenste future workforce. We gebruiken het ABCD-model, waarbij we kijken naar productiviteit, culturele fit, persoonlijkheid en competenties om de kloof te definiëren tussen huidige en future workforce.

Wil jij ook de beste werkgever van de toekomst worden?

5 + 9 =