WERKGEVERS BELOFTE

Waarom besta je? Wat is het DNA van jouw organisatie? Wij helpen om de unieke identiteit van jouw organisatie te achterhalen om zo een ijzersterke Werkgeversbelofte neer te zetten. 

Over deze dienst

Waarom besta jij als organisatie? Wat is het DNA van jouw organisatie? Wat is jouw verhaal? Om zowel je huidige talent te behouden als toekomstig talent aan te trekken, moet je als organisatie weten wie je bent en wie je wilt worden om zo je bedrijfsdoelstellingen te kunnen bereiken. Door middel van diepte-interviews en Design Thinking workshops kunnen we jouw identiteit en verhaal onthullen. We definiëren je unieke en toekomstbestendige werkgeversbelofte. Deze werkgeversbelofte legt de verbinding tussen jouw mensen en zorgt ervoor dat je hiermee de juiste mensen aantrekt voor je organisatie.

Met ons in gesprek over jouw HR uitdagingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

LEER MEER OVER HOE ONZE BOUWSTENEN JOU HELPEN OM DE BESTE WERKGEVER VAN DE TOEKOMST TE WORDEN

ONTDEK JOUW DNA & CULTUUR

Waarom rijden mensen elke dag naar hun werk? Wat inspireert en motiveert hen om voor jouw organisatie te werken? Met behulp van de Design Thinking methode en diepte-interviews helpen we je om jouw DNA en cultuur te definiëren. Dit is tenslotte de basis waarop je bedrijf is gebouwd.

PERSONA PROFIELEN

Wij begrijpen het belang van mensen in de organisatie als geen ander; het is de basis van ons bestaan. Het begrijpen van karakters, interesses, gedachten, drijfveren en behoeftes van de mensen die je nodig hebt, is hetgeen wij jou helpen te ontdekken.

Wil jij ook de beste werkgever van de toekomst worden?

10 + 12 =