PEOPLE EXPERIENCE

Jouw mensen maken jouw succes. We helpen je om je mensen ambassadeurs van jouw organisatiecultuur te maken.

Over deze dienst

Jouw mensen maken jouw succes. Dat is de reden dat betrokkenheid van jouw huidige talent je prioriteit is om te kunnen groeien. We helpen je om jouw mensen echte ambassadeurs te laten worden van je organisatiecultuur. Met behulp van de Design Thinking methode vergroten we deze betrokkenheid. Mensen begrijpen wat de missie is van jouw organisatie en welke impact de organisatie maakt zodat zij zich identificeren met het verhaal van de organisatie. We helpen je mensen en je organisatie met ideeën om de bedrijfsdoelen te kunnen behalen.

Met ons in gesprek over jouw HR uitdagingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

LEER MEER OVER HOE ONZE BOUWSTENEN JOU HELPEN OM DE BESTE WERKGEVER VAN DE TOEKOMST TE WORDEN

culture & Organisational change

Betrokken mensen stimuleren verandering. Zijn jouw mensen klaar voor verandering? Nemen jouw mensen verantwoordelijkheid om verandering te stimuleren? Met ons programma gebaseerd op Design Thinking brengen we jouw mensen in beweging en zorgen we voor een kick-start voor verandering.

CULTUUR

Een krachtgerichte organisatiecultuur biedt een bodem voor hogere betrokkenheid en persoonlijke groei. Wanneer je het beste uit jouw medewerkers haalt, halen zij het beste uit jouw business. Organisaties met een krachtgerichte organisatiecultuur zijn succesvol omdat:

  • De betrokkenheid onder de medewerkers hoger is
  • Medewerkers op een coachende manier worden gestuurd, waardoor het potentieel van medewerkers wordt benut
  • De employee experience als positiever wordt ervaren
  • Retentie, productiviteit en prestaties significant hoger zijn

LEIDERSCHAP 

Wist je dat 70% van medewerkersbetrokkenheid direct wordt beïnvloed door de leidinggevende? Het succes van jouw organisatie valt of staat dus met sterk leiderschap. Door middel van de Krachtgerichte methodiek van Gallup begeleiden wij teams in het ontwikkelen van krachtgericht leiderschap. Wij geloven er namelijk in dat de motivatie voor mensen om te veranderen vele malen hoger is vanuit krachten dan vanuit problemen beredeneerd.

Wil jij ook de beste werkgever van de toekomst worden?

5 + 7 =