PEOPLE STRATEGY

Jouw mensen zijn de belangrijkste motor voor groei. We helpen jou om je bedrijfsstrategie te koppelen aan je people strategie om zo je doelen te bereiken.

Over deze dienst

Om je bedrijfsdoelen te bereiken, heb je een sterke people strategie nodig. Jouw mensen zijn immers de belangrijkste motor voor groei. We begeleiden je in het proces om een innovatieve people strategie op te zetten waarmee je jouw bedrijfsresultaten kunt bereiken. Met behulp van de Design Thinking methode werken we samen aan de strategie voor jouw organisatie en bedenken we ideeën om deze strategie te kunnen uitrollen. Samen maken we een actieplan om een kickstart te geven aan deze people strategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen.

MET ONS IN GESPREK OVER JOUW HR UITDAGINGEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Leer meer over onze bouwstenen die jou de beste werkgever van de toekomst maken

PURPOSE WORKSHOP

Waarom besta je? Wat is jouw missie? Wanneer jouw mensen weten aan welk doel ze bijdragen, voelen ze zich meer betrokken en bevlogen. Jouw purpose leidt jouw mensen. Weet jij wat de purpose van jouw bedrijf is? Gedurende één Design Thinking sessie, definiëren we jouw purpose samen.

People Strategy Plan

Jouw mensen zijn de belangrijkste motor voor groei. Tijdens een Design Thinking workshop helpen we jou om je bedrijfsdoelstellingen te koppelen aan je people strategie. We co-creëren met HR een people strategie die gericht is op de toekomstige arbeidsmarkt en de constant veranderende wereld. Zo komen we uit op een strategie die zowel toekomstbestendig als duurzaam is. Met deze strategie kun jij je doelen behalen. Onze strategie consultants ontwerpen een op maat gemaakt en actiegericht plan dat gebaseerd is op jouw input en onze expertise over het werken van de toekomst.

Wil jij ook de beste werkgever van de toekomst worden?

10 + 1 =