Ontwikkel jezelf

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Maak kennis met een van onze coaches

Aurelie Hudig

Specialisaties
Het coachen van professionals met het duidelijker krijgen van hun talenten, waarden en zingeving en zo tot echte bloei te komen.

Profiel
Zo’n vijftien jaar geleden liep ik zoekende rond in de corporate wereld van McKinsey en Effectory. Wie was ik eigenlijk, waar was ik goed in en wat wilde ik nou eigenlijk? Vaak droomde ik van werk waar ik een unieke bijdrage kon leveren en dat me gelukkig zou maken.

Die droom ben ik gaan waarmaken door mijn persoonlijke ontwikkeling in te duiken en verschillende opleidingen te volgen. Daarbij ontdekte ik hoe belangrijk bewustwording van belemmerende gedachten en patronen is. En hoe je door je mindset te veranderen tot bloei kunt komen.

Tegelijkertijd kwam ik erachter dat veel mensen met dezelfde vragen worstelen. Vanuit mijn ervaring wil ik hen vooral bewust maken van hoe uniek ze zijn. Zonder jou is de wereld niet hetzelfde!

Nu begeleid ik professionals bij de ontwikkeling van talenten, waarden en zingeving. Met creativiteit, buiten de lijntjes en een praktische richting gaan we aan de slag. Door mijn nieuwsgierigheid werk ik graag met veel verschillende werkvormen en intuïtieve oefeningen, van mindfulness tot MBTI tot NLP. Samen gaan we zorgen dat jij in je kracht komt.

Opleidingen

  • Phoenix Opleidingen, Transactionele Analyse en Systemisch werken
  • Leergang Team coaching voor professionals, De Haan Team coaching
  • EKV, Margriet van Bentem – Intuïtieve Coach Opleiding
  • Trainers Academie, Post-HBO Registeropleiding – Professional Trainer
  • MBTI, Certificatie Training
  • Universiteit van Amsterdam – Doctorandus Communicatie Wetenschap

Workshops

Aurelie biedt naast persoonlijke coaching verschillende workshops aan. Zo geeft zij onder andere de Soul Selfie Workshop. Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie en schrijf je in! Of neem direct contact met haar op middels de button hieronder.

Neem contact op