Ontwikkel jezelf

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Maak kennis met een van onze coaches

Gidi Heynens

Specialisaties
Dertigers, werkgeluk, loopbaanswitch, persoonlijke ontwikkeling en talentontwikkeling.

Profiel
Doortastend, nieuwsgierig, verbindend en vakkundig. Woorden die mij zowel als mens en professional typeren.

Ik heb me gespecialiseerd in de begeleiding van young professionals. Ik ben zowel ervaringsdeskundige als expert op het gebied van 20/30ers vraagstukken. Ik worstelde met vragen als: wat wil ik nu echt, waar word ik gelukkig van en hoe kan ik dit vertalen naar mijn werk?
Ik switchte van het bankiersvak naar het HR vak, schoolde me om van Econoom tot Psycholoog en ruilde loondienst in voor het ondernemerschap. Iedere stap bracht me dichter bij mijn droombaan.

Inmiddels ben ik de trotse eigenaar van Bureau YOP, een Ygentijds bureau dat zich exclusief richt op talentontwikkeling van Young Professionals. Ik ben mede-initiatiefnemer van het jaarlijkse Young Professional onderzoek en vanuit mijn rol als coach begeleid ik young professionals bij het vergroten van hun werkgeluk.

Ik ben vader van Quinn (2012) en Mika (2016) en ik woon samen met Maaike in het bosrijke Soest. Je maakt mij het meest blij met een frisse ochtendwandeling, een raak coachgesprek, een zelf gestookt haardvuur en speeltijd met mijn gezin.

Opleidingen

  • Certificatietraining RealDrives RealDrives/Management Drives, 2015
  • Transactionele analyse, 101 opleiding, 2013
  • Systemisch werken, Bert Hellinger Instituut, 2012
  • Academie voor Integrale Menswetenschappen, Cum laude afgestudeerd op het onderwerp: De Dertiger in Crisis, 2006 – 2011
  • Master of Business Administration, Universiteit Maastricht, 1998 – 2004
Neem contact op