Het Gunneman DNA is ons geheim


Het Gunneman DNA is ons geheim

 

Gunneman IMO is dé leverancier van robuuste en veilige verlichting, signalering, wartels en junction boxen die bestand zijn tegen de meest extreme omstandigheden. Al 65 jaar is de Gunneman Group leverancier en specialist in explosieveilige en industriële verlichting, signalering, junction boxen en kabelwartels voor industrie, marine als offshore toepassingen.

Gunneman heeft een sterke groeiambitie en liep tegen de uitdaging aan om nieuw talent aan te trekken. Ze realiseerden zich dat een sterk werkgeversmerk neerzetten essentieel was om huidig talent te behouden nieuw talent aan te trekken. Maar wat was het DNA van Gunneman eigenlijk?

DNA en Cultuur als de basis voor het aantrekken van nieuwe mensen

Allereerst hebben we het DNA en de cultuur van Gunneman onderzocht. Wie is Gunneman als organisatie en hoe zouden ze hun cultuur omschrijven? Door middel van diepte-interviews en Design Thinking workshops kwamen we samen met de medewerkers van Gunneman tot de kern. We hebben de 4 kernwaarden van Gunneman gedefinieerd en een aantrekkelijk werkgever verhaal geschreven. Hierin werd enerzijds duidelijk waarom medewerkers van Gunneman zo enthousiast zijn  over hun huidige baan en werkgever. Anderzijds werd de aantrekkelijkheid van Gunneman als werkgever tastbaar en aantrekkelijk omschreven naar de buitenwereld. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan om het werkgeversmerk van Gunneman door te vertalen naar alle online kanalen. Dit heeft Gunneman geholpen als aantrekkelijke werkgever schaars technisch talent aan te kunnen trekken!

Vind je het leuk om te horen hoe wij jullie zouden kunnen helpen om jullie cultuur te definiëren en een aantrekkelijk werkgeversmerk te bouwen?

Lees: https://yourconnector.nl/solutions/employer-value-proposition/