Over Nicole & Aleid; wij maken verbinding de norm binnen organisaties

Over Nicole & Aleid

Wij maken verbinding de norm binnen organisaties

Wie zijn wij?

In 2012 is YourConnector opgericht door Nicole Solleveld. 1 jaar later kwam zij Aleid Haenen tegen en hebben zij de handen ineen geslagen om YourConnector verder uit te bouwen. Ondertussen begeleiden wij al ruim 11 jaar organisaties op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, cultuur, en employer branding. Dat doen we met een ervaren team van 16 professionals, die verschillende krachten met zich mee brengen, zie Ons Team.


Voorstellen Nicole Solleveld:

Ik was 22 jaar toen ik begon als management trainee bij ING. Drie later heb ik YourConnector opgericht (2012). In een veelal zakelijke en mannelijke omgeving, heb ik als jonge vrouw, het nodige meegemaakt. Waar mijn masculiene krachten lange tijd de overhand hadden, en ervoor hebben gezorgd dat YourConnector de afgelopen jaren hard kon groeien. Maar aan de andere kant kostte dat mij ook veel energie, want ik stond niet stevig op mijn innerlijke plek, kon niet volledig mijzelf zijn, en ik moest voor mijn gevoel iedere keer een ander masker opzetten. Op mijn 31e werd mijn man ernstig ziek, leukemie, en was ik net zwanger van mijn eerste kindje. Door deze heftige gebeurtenis moest ik wel naar binnen keren, en kon ik uiteindelijk weer mijn feminiene krachten ontdekken. Tegenwoordig combineer ik mijn feminiene en masculiene krachten, want zo ben ik de beste versie van mijzelf.


Voorstellen Aleid Haenen:

Met een vader en moeder die psycholoog waren, had ik als kind, al een grote fascinatie voor mensen en dat ontwikkelde zich tijdens mijn studie Psychologie tot een enorme interesse voor het ontwikkelen van mensen, zodat ze de mooiste versie van zichzelf kunnen worden. Deze passie maakt dat ik deze afgelopen jaren met veel plezier en gedrevenheid via YourConnector mensen wil helpen te floreren. Inmiddels weet ik dat floreren enkel en alleen betekent dat je jezelf tot in de diepte leert kennen. Wie wil ik zijn als moeder, vrouw, leider, als mens? Dit is een mooi en soms frustrerend proces, waar ik anderen graag in begeleid en waar de zoektocht naar (balans voor) mijzelf als ondernemer, jonge moeder, een man met net als ik een veeleisende baan, altijd voortduurt en mij scherp houdt om steeds weer terug te komen naar wie ik in de kern ben in al deze verschillende rollen. 

Successen

In 2017 en 2018 behoorde YourConnector tot de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland ( FD Gazellen). Als vrouwelijk ondernemer is Nicole Solleveld  in 2017 genomineerd voor de Amsterdamse ondernemersprijs (top 10).

Daarnaast stonden Nicole en Aleid in 2019 in de top 50 van de Female Founders to watch (The Next Women).

Sinds 2023 is de succesvolle YourConnector podcast voor leiders gelanceerd. In de podcasten gaan we met interessante gasten in gesprek over persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en authenticiteit.

Over ons

Wij zien...

...een grote (generatie) shift binnen de wereld van werken, waarin ontwikkeling, compassie hebben voor elkaar en daadwerkelijk jezelf kunnen zijn, belangrijker is geworden dan ooit. 


Wij geloven... 

...in de kracht- en het belang van in verbinding staan met jezelf. Ook op je werk. Juist op je werk. Dit zorgt er niet alleen voor dat ieders’ diepste potentieel optimaal tot bloei komt binnen organisaties, maar dat men daadwerkelijk samen kan floreren.


Wij gaan voor...

...een wereld waarin verbinding binnen organisaties de norm is. Organisaties waarin mensen worden uitgenodigd om volledig zichzelf te  zijn. Een veilige werkomgeving waarin compassie voor elkaar de leidraad is, plezier de graadmeter en gezamenlijk succes

het resultaat.

Beluister de YourConnector podcast

De podcast voor moedige leiders waar we in gesprek gaan over thema’s als persoonlijk leiderschap, bewustzijn en authenticiteit. Aan tafel schuiven inspirerende gasten, zoals Els van Steijn, Juno Burger, Elmer Hendrix en Sander Aarts.