EMPLOYER BRANDING

Om je te verbinden met jouw nieuwe medewerkers, bouwen we aan jouw werkgeversmerk met jouw unieke, competitieve werkgeversverhaal. Wij ontwerpen op maat gemaakte employer branding campagnes om het beste talent voor jouw organisatie aan te trekken. We meten, we testen en we slagen erin om jouw toekomstige talenten te laten solliciteren.

OVER DEZE DIENST

De schaarste van de huidige arbeidsmarkt vraagt ​​om sterke en duurzame online employer branding strategie. Wij bouwen aan jouw employer brand door jouw verhaal te delen met de juiste doelgroepen op relevante online kanalen. 

Om dit te kunnen doen beginnen we met het echt leren kennen van jouw organisatie als werkgever. We halen via interviews, online onderzoek en workshops op waarom mensen bij je willen werken en wat hen drijft. Dit beschrijven we in een employer brand story en in persona profielen. Op basis hiervan schrijven we een strategisch marketingplan.

We vergroten jouw zichtbaarheid als werkgever door gericht campagne te voeren op jouw persona's. Wij informeren zowel passieve als actieve werkzoekenden over hoe het is om binnen jouw bedrijf te werken en jouw employer brand te delen. Dus wanneer zich een interessante vacature voordoet, solliciteren ze!

EMPLOYER BRANDING CAMPAGNE

Onze marketing- en communicatiespecialisten helpen je het juiste talent met de juiste tone of voice te bereiken. Op basis van jouw wensen en onze expertise op het gebied van employer branding ontwerpen we een campagne op maat met online employer branding en jobmarketing elementen die zowel jou als bedrijf aanspreekt én het talent dat je wilt aantrekken.

Interesse om jouw mensen te helpen floreren?

3 + 7 =