EMPLOYER BRANDING

Wij bouwen aan je werkgeversmerk door jouw verhaal te delen met de juiste doelgroep. We meten, we optimaliseren en we slagen erin om jouw toekomstige talenten te laten solliciteren.

OVER DEZE DIENST

De krapte in de huidige arbeidsmarkt vraagt om een krachtige en duurzame employer branding strategie. Wij bouwen jouw employer brand door jouw werkgeversbelofte te delen met de juiste doelgroepen op relevante online kanalen. Wij vergroten je zichtbaarheid als werkgever door campagne te voeren en je persona's te targeten. We informeren zowel passief als actief werkzoekenden over hoe het is om binnen jouw bedrijf te werken. Dus op het moment dat er een interessante vacature openstaat, zullen zij solliciteren!

CANDIDATE JOURNEY

Vanaf het eerste moment dat mensen in contact komen met jouw organisatie zullen ze er een oordeel over hebben. Het is daarom erg belangrijk om een strak ingerichte candidate journey te hebben waarmee je je onderscheidt als potentiële werkgever. Met onze expertise in het begeleiden van het beste talent naar verschillende organisaties, helpen wij je om een geweldige candidate journey te maken om zo je toekomstige collega's fans van jouw organisatie te maken, zelfs voordat ze beginnen. Je hebt immers maar één kans om een goede eerste indruk te maken.

MARKET RESEARCH

Wat is het onlinegedrag van jouw toekomstig talent? Waar online kun jij hen bereiken? En hoe kun je ze overtuigen om bij jou aan de slag te gaan? Onze marketing en communicatie specialisten geven jou inzichten in het online gedrag van de persona's die jij wilt aantrekken voor jouw organisatie.

CONTENTSTRATEGIE WORKSHOP

Een strategische aanpak met een duidelijk idee over hoe je het beste talent voor je organisatie kunt aantrekken, is waar wij naar streven. Samen met jou ontwerpen we een contentstrategie gebaseerd op specifieke persona profielen. Deze strategie zal de persona's aantrekken die jouw organisatie nodig heeft.

EMPLOYER BRANDING CAMPAGNE

Onze marketing en communicatie specialisten kunnen jou helpen om met de juiste tone-of-voice nieuw talent aan te trekken. Een op maat gemaakt campagneplan waarin we het employer brand ondersteunen met job marketing en we zowel on- als offline elementen in kunnen zetten. Een campagne waarmee we het talent aanspreken dat je wilt bereiken.

Interesse om jouw mensen te laten floreren?

2 + 9 =