Employer Branding

Employer Branding 

Om je te verbinden met nieuwe medewerkers, bouwen we aan jouw werkgeversmerk


Met jouw unieke authentieke werkgeversverhaal

Werkgeversverhaal

De schaarste van de huidige arbeidsmarkt vraagt om een sterke en duurzame online employer branding strategie. Wij bouwen aan jouw werkgeversmerk door jouw verhaal te delen met de juiste doelgroepen op relevante online kanalen. Om dit te kunnen doen beginnen we met het echt leren kennen van jouw organisatie als werkgever. We halen via interviews, online onderzoek en workshops op waarom mensen bij je willen werken en wat hen drijft. Dit beschrijven we in een employer brand story en in persona profielen. Op basis hiervan schrijven we een strategisch marketingplan dat inzicht geeft in jouw online employer branding strategie.

We vergroten jouw zichtbaarheid als werkgever door gericht campagne te voeren op jouw persona’s. Wij informeren zowel passieve als actieve werkzoekenden over hoe het is om binnen jouw bedrijf te werken en jouw employer brand te delen. Samen met jou werken we aan een langetermijnstrategie dat bijdraagt aan een versterking van het werkgeversmerk.

Campagne

Onze marketing- en communicatiespecialisten helpen je het juiste talent met de juiste tone of voice te bereiken. Op basis van jouw wensen en onze expertise op het gebied van employer branding ontwerpen we een campagne op maat met online employer branding en jobmarketing elementen die zowel jou als bedrijf aanspreekt als het talent dat je wilt aantrekken.

Hoe wij werken

Wij doen onderzoek naar jullie employer brand om de ware identiteit en unieke kenmerken van de organisatie naar boven te halen. Dit versterkt het werkgeversmerk intern én extern. We maken persona profielen om in de campagne de gewenste doelgroep doelgericht te bereiken. Onze inzichten en advies presenteren we in een strategisch marketing plan. Hiermee kunnen we enerzijds de employee journey met jou vormgeven en anderzijds is dit de input voor een creatief concept en een wervingscampagne. Samen met jou bepalen we de duur en intensiteit van het traject.