Ontketen Jouw Verbindend Leiderschap

Ontketen Jouw Verbindend Leiderschap

Een revolutionaire reis door de natuur: naar zelfontdekking en het leiden van jouw leven, zoals je nog niet eerder hebt ervaren...


Ga je mee naar de natuur in Zuid-Spanje van 7 november tm 11 november 2024?

>> Ja, ik wil mee


We gaan op reis over

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

De grootste invloed die je als mens hebt om met hobbels in het leven om te gaan, is de invloed op jouw persoonlijk leiderschap. Die benut je optimaal door in verbinding met jezelf te zijn.

We ervaren allemaal 'hobbels' in het leven

Het leven is bezaaid met hobbels, tegenslagen en obstakels, variërend van klein tot groot: we kunnen geconfronteerd worden met (ernstige) ziekten of een burn-out, of we zien geliefden worstelen met hun gezondheid. We kunnen te maken krijgen met ongelukken of met het overlijden van onze dierbaren. Ook kunnen we te maken hebben met vruchtbaarheidsproblemen wanneer het krijgen van kinderen een diepe wens is. Zelfs het hebben van een gezin is uitdagend, met de stress van de tropenjaren of de turbulentie van de puberteitsfase. Deze uitdagingen zijn slechts enkele voorbeelden van de 'hobbels' die we tegenkomen op ons levenspad.  

Dat vraagt veel veerkracht van jou als mens, en dat is niet makkelijk.

Al helemaal niet als we naast privé zaken ook worden geconfronteerd met de verwachtingen en druk van werk. Je wil resultaten neerzetten en iedereen wil van alles van je. Hierdoor voel je de druk van presteren en dat je weinig tijd hebt om aan zelfreflectie te doen. Terwijl dat juist zo belangrijk is in lastige tijden. Het ontbreken van momenten voor introspectie kan leiden tot een gebrek aan bewustzijn van persoonlijke waarden, drijfveren, passies en behoeften.

Tijdens 'hobbels' in je leven voel je je mogelijk ook geremd om je kwetsbaarheid te laten zien uit angst voor oordeel of zwakte. Dit kan jou ervan weerhouden om authentiek te zijn en jezelf volledig te tonen. 

Vaak houden we er als mens ook onrealistisch hoge verwachtingen van onszelf op na. Het constant streven naar perfectie kan leiden tot zelfvervreemding, omdat je jezelf niet toestaat om menselijk en imperfect te zijn.

In deze zoektocht komt het vaak voor dat je merkt dat je energie verliest en dat, terwijl je die zo hard nodig hebt in de verschillende rollen die je dagelijks vervult om alles draaiende te houden. 

Helemaal niet zo gek, en je bent echt niet de enige, want hier lopen we als mensen allemaal in hogere mate tegenaan.

Wat maakt dat het lastig is om, om te gaan met deze 'hobbels':

 • Je alle ballen nog steeds hoog in de lucht probeert te houden en geen keuzes maakt.
 • Je tegen herhalende (familie)patronen (verantwoordelijkheid dragen, over grenzen gaan etc.) aanloopt.
 • Je angst hebt voor oordeel of afwijzing van anderen in de organisatie of in je persoonlijke leven.
 • Je het gevoel hebt continue in een 'rol' te moeten stappen / een masker op te zetten en niet volledig jezelf kan zijn. Onderweg verlies je je eigen identiteit.
 • Je merkt dat je work-life balance (volledig) mist en dat geeft stress. Je draagt verschillende rollen in het leven, hoe houd je alles draaiende?

Het erkennen van de onderliggende dynamieken is een belangrijke eerste stap naar het herstellen van de verbinding met jezelf. Ontdek de kracht van authentiek leiderschap, waarin je werkelijk trouw kan zijn aan jezelf, en zet de eerste stap naar een diepere verbinding met jezelf en met de mensen om je heen.

Hoe zou het voor je zijn als...

Je door je persoonlijk leiderschap te versterken, je veerkrachtiger wordt en beter om kan gaan met de hobbels die het leven op je pad brengt. Het stelt je in staat om bewust te kiezen hoe je wilt reageren op uitdagingen en om jezelf te blijven ontwikkelen als individu.


Verbinding met jezelf je in staat stelt om trouw te blijven aan wie je werkelijk bent. Door jezelf te zijn en je eigen stem te laten horen, kun je anderen inspireren en het leven leiden op een authentieke manier.


Je jezelf de ruimte en tijd gunt om jezelf tot in de diepste kern te leren kennen. Ontdek jouw familiepatronen, de onderliggende dynamieken, triggers en overlevingsmechanismen die jouw persoonlijk leiderschap beïnvloeden.


Je jouw (familie)waarden, belemmerende overtuigingen en krachten ontdekt. Begrijp wat jou drijft en wat je tegenhoudt. Jouw leidraad voor alles wat je doet: de keuzes die je maakt en de manier waarop jij je leven leidt. Zodat jij jouw authentieke leiderschap leert kennen en vanuit de verbinding met jezelf in verbinding kunt treden met de ander. 


jij vanuit jouw krachten en authenticiteit je leven leidt, floreer jij als mens. Tijdens het 5-daagse intensieve persoonlijk leiderschapsprogramma ga jij terug naar de essentie, en letterlijk de prachtige natuur in van Zuid-Spanje. Met een intieme exclusieve groep is er ruimte voor jou om te groeien en word je continu gespiegeld.


 • Dompel jezelf onder in deze unieke kans om jouw verbindend leiderschap te ontketenen.  Ben jij klaar voor deze transformatieve reis met jezelf, en wil je meer weten?

Totale waarde: € 5.000,-
Vandaag slechts: €3.250,-*

Ontketen jouw verbindend leiderschap

Op donderdag 7 november 2024 tot en met maandag 11 november 2024 gaan we met een exclusieve intieme groep naar de prachtige bergen en natuur in Malaga (Zuid-Spanje). Tijdens het persoonlijk leiderschapsprogramma leer jij jezelf tot in de diepste kern kennen.


Dit is alles wat je krijgt:

 • 4 overnachtingen in een authentieke privé-kamer in Zuid-Spanje
 • Begeleiding door de beste coaches van Nederland
 • Fantastische vegetarische catering (ontbijt/lunch/diner)
 • Eigen familieopstelling om je onderliggende dynamieken inzichtelijk te krijgen
 • Je onderdompelen in de prachtige Spaanse natuur, zoals hiken in de Spaanse bergen en kennismaken met zelfvoorzienend leven 
 • Je leert verschillende vormen van ademhalen en we nemen je mee in bewegende meditatie sessies om je lichaam op een andere manier te bewonen
 • Voorafgaand en na afloop van de revolutionaire reis krijg je een executive coaching sessie


Durf jij deze reis met jezelf aan te gaan?


*prijs is exclusief btw en exclusief vervoer (vlucht + transfer)

Na het intensieve persoonlijke leiderschapsprogramma, ben je... 

Volledig wakker geschud

Je hebt een revolutionaire reis naar zelfontdekking en het leiden van jouw leven doorgemaakt, zoals je nog niet eerder hebt ervaren. Je bent volledig wakker bent geschud.

Je volledige zelf zijn

Als geen ander weet jij wie je nu in de diepste kern bent, en wat jij nodig hebt. Je staat in verbinding met jezelf, waardoor je de authentieke persoon kan zijn die je wilt zijn.

Bewustzijn van je grenzen

Jij weet wat je nodig hebt, en kan je grenzen goed bewaken. Hierdoor ervaar je veel meer rust en draag je geen verantwoordelijkheden die niet bij jouw horen.

Regie op je leven gepakt

Jij wordt minder geleefd en je hebt de regie op jouw eigen leven weer volledig terug gepakt. Je durft en kan belangrijke keuzes met vertrouwen en vanuit (veer)kracht en authenticiteit maken.

Weten wat je nodig hebt

Je leeft volledig op jouw voorwaarden. Je weet wat je nodig hebt en bent uitgerust met de juiste tools en kennis om jouw leven volledig te leven. Je floreert als mens, zowel prive als op werk.

Een netwerk rijker

Je hebt een exclusief inspirerend netwerk van gelijkgestemden mensen ontmoet. Een netwerk dat goud waard is en waar je nog veel van elkaar kan blijven leren, ook na de revolutionaire reis.

Een echt duurzame verandering die waarde toevoegt aan wie je bent en wat je doet, gebeurt van binnenuit.

In het intensieve 5-daagse persoonlijke leiderschapsprogramma keren we naar binnen, en gaan we terug naar de essentie. Het start bij jou: als jij goed op jouw eigen plek staat kan jij weer een inspirerend rolmodel zijn voor anderen. 


Intake (4 weken voorafgaand aan de reis)

 • Wie ben jij en wat is jouw persoonlijke thema
 • Middels een 1:1 coachingsgesprek leren we jou en je vraagstuk beter kennen


Dag 1: start van de revolutionaire reis

 • Overdag reis je af naar Zuid-Spanje of je bent al eerder aangekomen en hebt genoten van een paar dagen Malaga
 • Vanaf 15.00 uur ben je welkom op de locatie en kan je je kamer en de omgeving ontdekken
 • Om 17.00 uur start de uitgebreide kennismaking met elkaar als groep
 • We delen ons reisdoel, bouwen aan psychologische veiligheid en bereiden ons voor op de reis die voor ons ligt
 • Onderweg leren we van elkaar en wisselen we ervaringen uit


Dag 2: zelfontdekking, wie ben jij in de kern

 • We starten de dag in de natuur met verschillende vormen van ademhalen, en gaan hiken door de prachtige bergen van Zuid-Spanje
 • We ontdekken onze overlevingsmechanismen, triggers en gedragspatronen
 • We kijken terug op wat ons gevormd heeft, hoe onze hobbels in ons leven ons beïnvloeden en welke keuzes ons beïnvloed hebben
 • We sluiten iedere dag af met een heerlijke vegetarische maaltijd


Dag 3: familiesysteem

 • We starten de dag met een bewegende meditatie sessie in de natuur
 • Jouw onzichtbare onderliggende patronen in het familiesysteem worden zichtbaar gemaakt
 • We begeleiden voor iedereen een familieopstelling. Het is een hele effectieve methode om tot de kern te komen en te leren hoe we patronen kunnen doorbreken die ons leven beïnvloeden en invloed hebben op de uitdagingen die we in het leven tegenkomen 
 • Tussendoor mogen we iedere dag genieten van een lekkere gezonde lunch, bereidt door onze privé kok


Dag 4: mijn waarden en persoonlijke missie

 • We starten de dag in de natuur door kennis te maken met zelfvoorzienend leven (verbouwen van o.a. je eigen voedsel)
 • We gaan aan de slag met waarden die ons kenmerken en onderzoeken wat onze belemmerende overtuigingen zijn
 • Wat vraagt het leven van jou en wat is jouw drijfveer achter jouw acties: wat is jouw persoonlijke missie in dit leven
 • Wat zijn de verschillende rollen die jij vervult in het leven en hoe combineer jij deze vanuit jouw persoonlijke kracht


Dag 5: afsluiting van de reis

 • De laatste keer wordt er een fantastisch ontbijt voor je geserveerd
 • We blikken als groep terug op jouw persoonlijk reis, wat neem je mee naar jouw leven?
 • We worden nog 1x één met de geweldige natuur en vieren de authentieke en verbindende leider die vandaag vertrekt naar huis (11 uur sluiten we af)


Reflectie (4 weken na de reis)

 • Middels een 1:1 coachingsgesprek reflecteren we op jouw revolutionaire reis, en kan je delen wat er is veranderd en wat je wil vasthouden
 • Optioneel kan je nog een aantal 1:1 coachingsgesprekken bijboeken

Het is een reis die je nog niet eerder hebt ervaren, waarom?

1. We werken op de identiteitslaag

Er zijn genoeg trainingen en/of programma's die zich richten op skills en vaardigheden. En waarschijnlijk heb jij deze ook al mogen ervaren. Wij werken in dit programma volledig op de identiteitslaag, dat houdt in dat we naar jouw kern identiteit gaan. Dat is af en toe spannend, maar de echte verandering zit daar.

2. Je ontdekt jouw diepere familiepatronen

Wij gaan de diepere familiepatronen ontdekken middels familieopstellingen. Het is een uiterst effectieve methode om de onderliggende dynamieken en patronen zichtbaar te maken. En iedereen kan dit. Tijdens deze sessie maken we de patronen niet alleen zichtbaar, maar vindt er ook direct heling plaats.

3. Je gaat terug naar de essentie 'de natuur'

Wij gaan terug naar de essentie, en dat doen we door heel veel tijd in de natuur door te brengen. Prikkels te ervaren, en uit het comfort te stappen. Het kan af en toe schuren, maar door terug te gaan naar de essentie, kan er transformatie plaatsvinden. 

4. Het is een reis en geen training

We maken een revolutionaire reis door, en het is geen standaard training. We leren jou geen kunstje. Het is jouw persoonlijke reis waarin je bezig bent met zelfontdekking, en dat gaat gepaard met pieken en dalen. Dat is niet erg, want alleen op deze manier kan je weer in verbinding komen met jezelf. Laat je meestromen door het leven en ontdek wat jij nodig hebt om voluit te kunnen leven.

Hoe hebben jouw voorgangers het ervaren?

"Jullie luisteren echt heel goed en kunnen mij scherp spiegelen."
Partner, Accountantskantoor
“Ik heb meerdere leiderschapstrajecten doorlopen in mijn carrière. De coaches van YourConnector verbonden zich met ons op een persoonlijke wijze en stelden ook zij zich kwetsbaar op. Hierdoor ontstond een veilige sfeer waarin we met z’n allen konden leren.”
Commercieel directeur, Retail Organisatie
"Waardevol - zeer positief - verhelderend - heel fijn - mooie combinatie van oefeningen."
Directeur, Energiebedrijf
Nicole Solleveld en Aleid Haenen, eigenaren van YourConnector

Hallo, wij zijn... 

Nicole Solleveld en Aleid Haenen, eigenaren van YourConnector! Als eigenaren en leiders begrijpen wij jouw uitdagingen, omdat wij zelf ook vele 'hobbels' in het leven hebben ervaren. Nicole deelt graag haar persoonlijke verhaal:


Kanker en toch heel gelukkig zijn. Kan dat samen? 18 september 2019, de dag die nooit meer uit ons hart zal verdwijnen. De dag waarop wij te horen kregen dat mijn man leukemie heeft. Een reis die ons de afgelopen 4 jaar heeft gevormd en een weg is en blijft van emoties, veerkracht en aanpassing.

Wat als je weet dat de leukemie, ondanks verschillende behandelingen, nooit meer weg gaat. Hoe leven je dan (gelukkig) verder met kanker? Wij gaan ervoor om de ziekte liefdevol te omarmen en dat het onder controle blijft in plaats van er tegen te strijden.  Wel hebben we tegen elkaar gezegd: hoe willen we ons leven inrichten als het leven toch niet te plannen is. Wat zijn onze dromen?

👨‍👩‍👧‍👦 De leukemie heeft ons leven opnieuw gevormd, leidend tot een kleiner, maar waardevoller bestaan. Vanuit Zuid-Spanje, waar we ons grotendeels hebben genesteld, omringd door de warmte van de zon, de schone berglucht en het vele buiten zijn.
🍃 Een zelfvoorzienend leven creëren. Eten vanuit onze eigen achtertuin, weten waar je voedsel vandaan komt. Onze kinderen leren hoe het is om je eigen eten te verbouwen en te plukken. Terug naar de essentie: de natuur.

En natuurlijk blijft de donkere wolk van het ‘niet weten’. Maar geldt dit in de kern niet voor iedereen? Je weet immers nooit wat er op een dag kan gebeuren. Het ziektetraject heeft ons geleerd om te waarderen wat echt belangrijk is in het leven. En dat is ook het leven dat we nu met elkaar leiden.

Tegelijkertijd is het extreem zwaar en het heeft veel impact op je relatie, je werk en je omgeving. Wij hebben van alles ondernomen en doen dat nog steeds.


Het leven is bezaaid met hobbels, tegenslagen en obstakels, variërend van klein tot groot. Maar hoe ga je er mee om? Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk leiderschap een cruciale rol speelt bij het omgaan met uitdagingen in het leven. Het gaat erom dat je de regie neemt over je eigen leven, je keuzes en je reacties op gebeurtenissen. 


Door in verbinding te zijn met jezelf en je persoonlijk leiderschap te versterken, kun je veerkrachtiger worden en beter omgaan met de hobbels die het leven op je pad brengt. Het stelt je in staat om bewust te kiezen hoe je wilt reageren op uitdagingen en om jezelf te blijven ontwikkelen als individu.


Daarom hebben wij deze 5-daagse revolutionaire reis voor jou ontwikkeld!

Zet vandaag jouw eerste stap naar binnen, en ga de verbinding aan met jezelf!