Executive coaching

Executive Coaching

Als topleider bevind je je vaak in een eenzame positie


Hoe blijf jij scherp en hoe blijf je jezelf ontwikkelen? 

>> Neem contact op


Als top leider bevind je je vaak in een eenzame positie. De druk van politieke beslissingen, externe verwachtingen, conflicten en de eindverantwoordelijkheid voor resultaten kunnen zwaar wegen. Hoe blijf je scherp en hoe blijf je jezelf ontwikkelen?


In jouw rol als leider draag je verschillende petten. Je neemt besluiten, denkt na over oplossingen voor complexe vraagstukken, en wordt ook gezien als het inspirerende rolmodel voor anderen.


Maar bij wie kun jij terecht voor inspiratie? Een moment om te vertragen, naar binnen te keren, te reflecteren en te bepalen wat er nodig is voor jezelf en voor de rest van de organisatie?


Een Executive Coaching traject biedt een unieke kans om jezelf centraal te stellen. Hier wordt geluisterd naar jouw uitdagingen en behoeften, terwijl je tegelijkertijd wordt gespiegeld en gestimuleerd om naar binnen te kijken.


Het begint allemaal met wie jij werkelijk bent. Wat zijn jouw achtergrond, familiepatronen, triggers en overlevingsmechanismen? Het herstellen van de verbinding met jezelf vormt de basis voor Authentiek Leiderschap.


In het traject ontdek je hoe je, ondanks de immense druk en spanning, dicht bij jezelf kunt blijven. Hoe kun je de leider zijn en blijven die je in de kern wilt zijn, zowel voor jezelf als voor de mensen in jouw organisatie.

Executive coaching is voor topmanagers, C-level functies, bestuurders en ondernemers. Dit is een maatwerk traject. Voor meer informatie, neem persoonlijk contact met ons op.


Ja, ik wil meer informatie