Familieopstelling

Familieopstelling

Doorbreken van herhalende gedragspatronen:


een uitnodiging voor jou!

>> Meld je aan 26 maart 2024 


Patronen in familiesystemen worden generaties tot generaties doorgegeven. Met behulp van familieopstellingen worden onzichtbare onderliggende dynamieken in het familiesysteem zichtbaar gemaakt. Een familieopstelling helpt om patronen waar je in het leven al jarenlang tegenaan loopt, waarbij het je steeds maar niet lukt om ze aan te passen, te begrijpen en te veranderen.


Loop je ergens tegen aan qua prive/werk, heb je ergens last van wat jou belemmert in je dagelijkse leven, ga je continue je grenzen over of voel je dat je veel verantwoordelijkheid draagt? Een familieopstelling kan je veel inzicht geven in je onbewuste patronen, en jou helpen om weer beter op je plek te staan.


Op 26 maart 2024 organiseren we vanuit YourConnector een familieopstellingsdag van 10:00-17:30 uur in Amersfoort (Koetshuis Randenbroek) inclusief heerlijke lunch. Tijdens deze dag begeleiden we voor jou een familieopstelling of je bent als representant aanwezig bij een familieopstelling. Het is een hele effectieve methode om tot de kern te komen en iedereen kan het.


Vind je het leuk om als vraaginbrenger (€295,- incl btw) of als representant (€85,- incl btw) aan te sluiten op 26 maart? Meld je aan, er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar. De familieopstellingsdag wordt begeleid door Aleid Haenen en Lizzy Zwiers.


Wil je meer weten wat een familieopstelling voor jou kan betekenen? Luister dan naar onze podcast tussen Nicole Solleveld en Els van Steijn.