Professional Coaching

Professional Coaching

Meer in verbinding komen met jezelf 


Laat jezelf groeien als mens

>> Boek je kennismaking


Je staat voor persoonlijke of professionele uitdagingen en zoekt naar manieren om deze obstakels te overwinnen en je doelen te bereiken. Dit kunnen zaken zijn die al een tijdlang onopgemerkt zijn gebleven, herhalende patronen waar je maar niet uitkomt, of een bewuste keuze om jezelf verder te ontwikkelen.


Een coachingssessie biedt de mogelijkheid om jouw specifieke vraagstukken aan te pakken. Samen verkennen we de kern van jouw vraag, en gaan we stap voor stap de diepte in om jouw doelen te realiseren.


Het is belangrijk om te weten dat veel van de uitdagingen waar je mee te maken hebt, voortkomen uit patronen die zijn geworteld in je familiesysteem. Deze patronen kunnen naar voren komen in verschillende aspecten van je leven, zoals relaties, gezin en werk. Door bewustwording en acceptatie van deze patronen, creëer je de voorwaarden die nodig zijn om jezelf volledig te ontplooien.


Naast het aanpakken van systemische patronen, is het ook essentieel om te werken aan andere vaardigheden die nodig zijn voor groei. Dit omvat onder andere doorzettingsvermogen, discipline, moed, het vermogen om verbinding te maken met anderen, veerkracht, enthousiasme en geloof in jezelf en anderen.


Tenslotte wordt er een CliftonStrengths (Gallup) afgenomen, om jouw talenten in kaart te brengen.

Deze aspecten zullen eveneens aan bod komen tijdens de coachingssessies om je te helpen weer volledig in verbinding met jezelf te komen.

1 op 1 coachingspakketten

3x coaching van 1,5 uur


Meest gekozen

6x coaching van 1,5 uur


6x coaching van 1,5 uur

incl. familieopstelling