Bouw een sterk leiderschapsteam

Bouw een sterk leiderschapsteam

Investeer in jouw leiderschapsteam


en wees een inspirerend rolmodel

Een florerend team word je niet zomaar. Ieder team ervaart van tijd tot tijd de behoefte om een impuls te geven aan de samenwerking: om echt even tijd en aandacht te creëren voor jezelf en elkaar. Herken jij jezelf in  deze uitspraken?


  • ✅  “We kennen elkaar simpelweg nog niet zo goed: we zijn een nieuw team, hebben veel wisselingen meegemaakt of voelen anderzijds sterk de behoefte om met elkaar de diepte in te gaan, meer in verbinding te raken en in onze kracht te staan.”

  • ✅ “Het gaat ons eigenlijk voor de wind: we zijn groeiende en willen deze lijn graag vasthouden met elkaar, ondanks dat dit steeds nieuwe dingen van ons vraagt. We zijn zoekende in wat ieders’ bijdrage aan het geheel wordt en wat dit van ons vraagt: zowel persoonlijk en als collectief.”

  • ✅ “We houden ervan om uit onze comfort-zone te stappen: we hebben persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan en gaan graag met onszelf en elkaar (stevig) aan de slag.”. 

  • ✅ “We willen graag werken aan een team waar veiligheid en vertrouwen centraal staat, en we willen afscheid nemen van oude patronen en gedragingen. We willen graag investeren in open communicatie zodat we óók de moeilijke gesprekken met elkaar blijvend aan kunnen gaan”.

  • ✅ “We willen een team zijn waar iedereen zichzelf en de ander goed kent vanuit een positieve en krachtgerichte lens, zodat successen en kwaliteiten centraal staan in onze gedeelde ontwikkeling”.

  • ✅ “We willen graag een gezamenlijk en gedragen beeld over wat onze manier van samenwerken uniek maakt: zoals ons verhouden tot elkaar, ons leiderschap en ons voorbeeldgedrag naar onze omgeving”.


Klinkt te mooi om waar te zijn?

We faciliteren een 24-uurs sessie, 2 daagse of 5-daagse reis in binnen- en buitenland.