Maarten Fijnaut

#10 Maarten Fijnaut | Verbindend leiderschap:

Het ontdekken van jouw krachten

In deze aflevering van de YourConnector podcast gaat Nicole Solleveld in gesprek Met Maarten Fijnaut, een bevlogen trainer en coach, over krachtgericht leiderschap. Wat is dat eigenlijk?


Zij spreken met elkaar over CliftonStrenghts (Gallup), een wetenschappelijke tool om de talenten van individuen in kaart te brengen. De krachtgerichte methodiek is pragmatisch, concreet en actiegericht. Uit onderzoek is gebleken dat Mensen die gebruik maken van CliftonStrengths meer bevlogen zijn, productiever zijn op hun werk en bovendien een gezonder & gelukkiger leven leiden.


Een boeiend gesprek tussen twee ervaren professionals waarin er wordt gelachen en gediscussieerd over in verbinding komen met jezelf. Wat is dat nou precies? Ook bespreken ze hoe je als verbindende leider een krachtgerichte cultuur kan bouwen waar mensen kunnen floreren.


Luisteraars worden uitgenodigd om te genieten van deze interessante dialoog! Als je de YourConnector podcast te gek vindt, wil je je dan abonneren op ons podcastkanaal of onze podcast via jouw favoriete app volgen. Jouw steun helpt ons om deze content te blijven creëren, onze dank is groot.


Luister naar de podcast aflevering tussen Nicole Solleveld en Maarten Fijnaut, via Spotify, Apple Podcast of YouTube.