Hannah Cuppen
Hannah Cuppen

Hannah Cuppen | Liefdesrelaties, vriendschappen en werkrelaties 

De basis voor goede relaties is de verbinding met jezelf

Vandaag voeren Hannah Cuppen en Nicole Solleveld een diepgaand en openhartig gesprek over het thema 'relaties' in al hun diverse vormen.


Hannah Cuppen is een erkende therapeut, trainer en auteur van meerdere bestsellers, waaronder "Liefdesbang", "Liefdeskunst" en "Liefdesroep". Haar werk, vooral "Liefdesbang", werd bekroond als 'Het Beste Spirituele Boek' van 2015.


Samen met Hannah verkent Nicole de essentie van relaties. Of het nu gaat om liefdesrelaties, vriendschappen of werkrelaties, ze draaien allemaal om het aangaan van verbinding met de ander. En echte verbinding met anderen begint pas wanneer je eerst een sterke verbinding met jezelf hebt.


Onverwerkt trauma, meestal ontstaan in onze jeugd, bemoeilijkt vaak deze innerlijke verbinding en daarmee de verbinding met anderen. Ze spreken met elkaar over de moederwond en vaderwond. 


Ze bespreken ook hoe we meer liefde en verbondenheid kunnen creëren op de werkvloer. Als leiders kunnen we hierin een inspirerend voorbeeld zijn door zelf diepgaande verbindingen aan te gaan en een veilige omgeving te creëren waarin anderen hetzelfde kunnen doen.


Als je meer wilt weten over hoe je liefde en verbinding kunt bevorderen, zowel op persoonlijk als professioneel niveau, nodigen we je uit om naar deze boeiende podcastaflevering met Hannah Cuppen te luisteren!


Luister naar de podcast aflevering tussen Nicole Solleveld en Hannah Cuppen, via Spotify, Apple Podcast of YouTube.