Marjolein Berendsen
Marjolein Berendsen

Marjolein Berendsen | Leven vanuit je ware essentie

Zijn wie je werkelijk bent

Vandaag heeft Nicole Solleveld een mooi gesprek met Marjolein Berendsen. Marjolein is holistisch therapeut, de oprichter van opleidingsinstituut ZoMa Opleidingen en auteur van 2 succesvolle boeken. 


Marjolein heeft een prachtige levensmissie: leven vanuit je ware essentie, zijn wie je werkelijk bent. Ze is ervan overtuigd dat om dit te bereiken, we meer aandacht moeten besteden aan het voelen in het leven.


Zij identificeert 5 verschillende energieniveaus. Fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Hoewel we allemaal een voorkeur hebben, benadrukt Marjolein dat het essentieel is om aandacht te schenken aan alle vijf om werkelijk in balans te zijn.


Herken je het gevoel dat iemand alle aandacht van je opeist, terwijl je eigenlijk geen energie hebt? Verlang je naar meer spirituele verbinding, maar vind je hier te weinig tijd voor? Voel je de behoefte aan ontspanning, maar leg je jezelf te veel (werk)druk op? En vraag je je af waarom je steeds fysieke klachten hebt, futloos bent of simpelweg niet gelukkig? Dan is het tijd om na te denken over hoe deze zaken met elkaar in verband staan.


Wanneer alle niveaus in balans zijn, kun je echt leven vanuit je ware essentie en ben je in verbinding met jezelf.


Veel luisterplezier!


Luister naar de podcast aflevering tussen Nicole Solleveld en Marjolein Berendsen, via Spotify, Apple Podcast of YouTube.