Sander Aarts

#5 Sander Aarts | De moed om te leiden:

De reis naar binnen na DefensieVoor de laatste YourConnector podcast van dit jaar gaan we in gesprek met Sander Aarts. Sander heeft meer dan 16 jaar bij de Nederlandse special forces gewerkt en heeft daarna het bedrijf Unbreakable gestart, waar wij met YourConnector al een aantal jaar heel graag mee samenwerken.


Na eerdere boeken zoals de bestseller 'Niet te breken' ligt op 12 december zijn nieuwe boek 'De moed om te leiden' in de winkels.


We praten met elkaar over persoonlijk leiderschap door de bril van de special forces en over zijn visie op persoonlijke leiderschap na defensie. In zijn nieuwe boek schrijft hij over zijn reis van de afgelopen maanden, waarin hij de donkere periode uit zijn leven - weggestopt in een klein hoekje - is gaan aankijken. Er kwam bewustwording dat al zijn keuzes in zijn leven werden gestuurd door die periode en dat hij zijn overlevingsmechanismen nu los mocht laten.


Een ongelofelijk mooi, diep en kwetsbaar gesprek, waarin Sander in alle openheid deelt over de duisternis en het ongemak dat hij tegenkwam in het onbekende. En over de kracht, de verbinding en de transformatie als je er doorheen gaat. Leiderschap begint bij jezelf leiden.Veel luisterplezier!


Als jij dit een mooie aflevering vindt, waarderen we het enorm als jij onze podcast een rating wil geven, dankjewel!


Luister naar de podcast aflevering tussen Aleid Haenen en Sander Aarts, via Spotify, Apple Podcast of YouTube.