Nicole Solleveld en Aleid Haenen

#6 Nicole Solleveld & Aleid Haenen | Sterk leiderschap vraagt om schuld maken

Heb jij deze moed?Groei gaat hand in hand met uitdagingen en het nemen van risico's, dat is geen nieuws. Maar wat als wij je vertellen dat 'je schuldig durven maken' de sleutel is tot ware transformatie in jouw leiderschap en leven?

YourConnector heet ons bedrijf, niet voor niets, verbinding is wat we continu nastreven. En juist dat verlangen naar verbinding maakte het in ons eigen leiderschap soms zo lastig om grenzen aan te geven.

Het tegenovergestelde gebeurde: in ons streven naar verbinding werden we star en durfden we helemaal niet meer te bewegen, of lieten we juist de lijnen volledig vieren om anderen te plezieren. Toen drong het tot ons door: schuldig maken betekent begrenzen, ondanks mogelijke weerstand. Het is vanuit verbinding handelen, wetende dat het ongemak van anderen soms nodig is voor gezonde groei.

Gemakkelijk? Niet altijd. Vooral omdat patronen die ‘gezond begrenzen’ in de weg staan diep geworteld zijn, en verbonden zijn met ons familiesysteem.

In deze podcast gaan Nicole Solleveld & Aleid Haenen in op hoe je je schuld kan maken in het leven om weer te groeien als mens en als leider.

Veel luisterplezier!

Als jij dit een mooie aflevering vindt, waarderen we het enorm als jij onze podcast een rating wil geven, dankjewel!


Luister naar de podcast aflevering tussen Nicole Solleveld & Aleid Haenen, via Spotify, Apple Podcast of YouTube.