Leiderschap

Als het gaat om het creëren van een omgeving waarin mensen kunnen floreren, speelt leiderschap een essentiële rol. Wij begeleiden organisaties in het ontwikkelen van Verbindend Leiderschap.

We geloven dat deze vorm van leiderschap de katalysator is van een omgeving waarin mensen kunnen floreren, omdat je de verbinding vergroot op vier niveaus: de verbinding met jezelf, de ander, het team en de omgeving. Daarbij gaan we uit van ieders unieke krachten.

Over deze dienst

Wist je dat 70% van de medewerkersbetrokkenheid direct wordt beïnvloed door de manager? Het succes van jouw organisatie staat of valt dan ook met sterk leiderschap. Met behulp van Gallup's Krachtgerichte methodologie begeleiden we teams bij het ontwikkelen van krachtgericht leiderschap. Wij geloven dat de motivatie voor mensen om te veranderen vele malen groter is vanuit sterke punten dan vanuit problemen.

 

VERBONDEN LEIDERSCHAP

Sterk leiderschap begint bij sterk persoonlijk leiderschap. Verbonden leiders staan ​​in de eerste plaats in verbinding met zichzelf. Daarnaast zijn ze verbonden met de ander, het team en hun omgeving. We ontwerpen onze programma's volgens deze principes.

 

Verbinding met jezelf betekent begrijpen wie je bent op alle logische niveaus en daarnaar handelen. Alleen dan kun je dat leiderschap manifesteren in verbinding en samenwerking met anderen. 

Samenwerking vraagt ​​om (psychologische) veiligheid en vertrouwen. Dit komt voort uit het echt leren kennen van elkaar, hun sterktes, valkuilen, waarden en ambities. Wij creëren mogelijkheden om dit te faciliteren. Een combinatie van offsites en online inspiratie. Een hybride aanpak, zoals de wereld ons tegenwoordig vraagt ​​te leiden.

 

Je grootste (misschien enige echte) invloed als leider op het bouwen van een sterke en succesvolle cultuur is het voorbeeldgedrag laten zien dat je wilt dat iedereen volgt. Jouw impact kan dus enorm zijn als de missie en waarden van het bedrijf overeenkomen met die van jezelf. We ondersteunen en coachen leiders hoe ze hun best kunnen doen om hun omgeving het beste te helpen en succesvol te zijn.

Interesse om jouw mensen te helpen floreren?

7 + 14 =